Sou a: Inici / Ajuda / Què és lafarga.cpl?

laFarga.cpl

laFarga.cpl és un portal de la UPC gestionat per la Càtedra de Programari Lliure que t'ofereix dos serveis:

1. Donar a conèixer el teu projecte de programari lliure.
  2. Distribuïr el teu projecte de programari lliure.

Simple i flexible

Anunciar els teus projectes a través de laFarga.cpl és simple i flexible. Enregistrar un projecte molt poques dades:

• El nom del projecte
  • Una descripció del projecte
  • La llicència sota la que es distribueix

A canvi obtindràs una pàgina de referència amb un URL fix en la que s'anuncia el teu projecte. Si t'interessa, i de manera opcional, també pots:

• Afegir un nombre limitat de screenshots que il·lustrin el projecte
  • Associar un logotip al projecte que es visualitzarà en les llistes de projectes i en la pàgina principal del projecte.
  • Afegir fitxers associats al projecte de forma que el puguis distribuïr des d'aquest mateix servei.
  • Afegir una col·lecció d'enllaços relacionats amb el projecte que permetin a les persones interessades localitzar el gestor d'errors, el diòsit de versions, la documentació, etc.